Artikel gepubliceerd!

In het Special Magazine 2008 van de Software Development Network (SDN) is mijn artikel gepubliceerd. Dit artikel heb ik samen met Arthur Kruisman van Inter Access geschreven.

Fietsdagen br/env 240033

Wil jij dat ook? Mail mij dan je artikel voorstel naar mijn SDN mail adres (te vinden op de SDN site) of zoek contact via mijn weblog. Het onderwerp voor een artikel is in principe vrij.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *