DEVDAYS 2008

De afgelopen twee dagen waren de DevDays in Amsterdam. Het waren twee geweldige dagen!

Op de SDN stand hadden wij een touwtje trek attractie. Je kon een i-Pod shuffle, Nano of touch of een XBox winnen door aan het juiste touwtje te trekken. Als troostprijs was er een T-shirt met een gekke tekst (er waren vijf verschillende) en onze special magazine. In dit magazine staat ook een artikel van mijn hand over de High Performance Workplace.

Kijk eens op de volgende plekken:

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *