Screencasts maken

Heel lang was er alleen het camstasia tool om screencasts maken. Ja er waren wel een aantal freeware tooltjes, maar die leken allemaal niet zo handig. Wat miste was een tool van Microsoft zelf, maar dat probleem is opgelost. Zij hebben nu de Community clips recorder gemaakt. Nu kun je screencasts maken en deze gelijk via Windows Live delen met de rest van de wereld.

Meer info: http://communityclips.officelabs.com/download.aspx

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *