Oke, het is zover. Zojuist ingeschreven voor een halve marathon. Deze zal plaats vinden op 13 april in Hengelo (ov). Nog een maand de tijd dus. Vorige jaar deed de winnaar er 1:12 minuten over, dat doe ik hem niet na.

Ik heb een nieuwe hartslag meter gekocht, deze is iets lichter en houdt meer gegevens bij. Dit zijn de gegevens van afgelopen zondag. We deden een duurloop van 19,2 kilometer in 1 uur en 52 minuten.

duurloopzondag

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *