Zevenheuvelenloop

Vandaag was de zevenheuvelenloop in Nijmegen. Een ernorm evenement, 15 kilometer over de zeven heuvelen rond Nijmegen en Groesbeek. Het ging redelijk, maar twee weken geleden ging de 12,6 kilometer beter. Waarschijnlijk heeft mijn trip naar Barcelona er niet aan mee geholpen. Maar goed, ik heb het gehaald en de halve marathon is nog maar 6 kilometer weg.


Bij 5 km was mijn tijd: 30:41
Bij 10 km was mijn tijd: 1:02:24
Bij de finish op 15 km was mijn tijd: 1:34:09


Niet slecht! En weer een medaille rijker. Binnenkort zal ik een foto plaatsen.


Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *