Hardloop wedstrijd

Gisteren heb ik weer meegedaan aan de Bergrace by Night. Deze wedstrijd is twee keer per jaar in april en november. De loop is ‘s avonds en het laatste stukje gaat de Grebbenberg op naar Ouwehands dierenpark. Heel uitdagend en apart om ‘s avonds te lopen. Een aanrader!


In april deed ik voor de eerste keer mee en ik liep toen 7.6 km. Helaas lukte het mij toen niet om deze loop in zijn geheel hardlopend te volbrengen. Gisteren (2 november) deed ik weer mee en nu liep ik de 12,6. De start was op de Wageningse Berg (het stadion van Wageningen). Deze keer lukte het mij wel om deze 12,6 km volledig rennend af te leggen. Oke, ik loop geen toptijden, maar ik ben er wel trots op.


Aankomst: 456 (van de 471) 
Startnummer: 4 (nb ik was op vier na laatste van mijn categorie 😉 )
Naam: Marcel Meijer
Plaats: Oosterbeek
Categorie: M-35
Plaats binnen categorie: 61
Bruto tijd: 01:20:26
Netto tijd: 01:19:40 (de snelste liep de race in 43 minuten, de langzaamste liep de race in 1:27)


Ik moet nog flink oefenen en trainen, want over twee weken is de zevenheuvelen loop in Nijmegen. 15 kilometer met heuvels.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *