TechEd Barcelona

Vanaf 4 november zit ik in Barcelona voor de TechEd. Voor mij is dit de eerste keer en ik heb er zin in.


Het is nog leuker, want ik heb een pers kaart. Ik heb dan ook een verzoek neer mogen leggen om aantal product managers te mogen interviewen. Ik heb gekozen voor de product managers van Visual Studio division, Information Worker division en SQL server division. Ik hoop ze ook allemaal te ontmoeten, dan kan ik een aantal artikelen schrijven over mijn bevindingen daar.


Maar ik heb hulp nodig bij het bedenken van vragen. Dus heb je een vraag voor een van deze divisions, geef ze aan mij door en ik ga ze stellen.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *