WII got him!

Yep, we zijn weer een gadget rijker! Via via konden we goedkoper aan een Nintendo WII in Sports uitvoering komen met een extra spel en controller. Tja, “GO GO GADGET!” dus de mogelijkheid maar gegrepen.We hebben er ook maar een paar spellen bijgekocht: Harry Potter, Mario, Zelda en MySims. Erg leuk hoor! De kwaliteit van de spellen is erg goed.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *