SDC

Na maanden van voorbereiding, selecteren van sprekers en onderwerpen, opstellen van het sessie schema etc zal morgen blijken of we het allemaal weer goed hebben gedaan, dan begint namelijk de SDC! Het evenement voor de serieuze Software ontwikkelaar.
450 IT-ers zullen dan 2 dagen op Papendal praten over, luisteren naar en uitdiepen van hun sport!

Ben je er niet bij? Weet wat je mis, maar hou de SDN en SDC sites in de gaten voor de datum van volgend jaar!
 

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *