Nieuwe uitdaging vanaf oktober

Vanaf 1 oktober begin ik aan een nieuw avontuur. Vanaf dat moment zal ik mijn huidige werkgever Omnext verwisselen voor MIC Nederland. Hier ga ik mij bezig houden met Information Worker Solutions, Sharepoint zal daarbij een belangrijke plaats innemen.


Ik heb er zin in! Via deze blog hou ik jullie op de hoogte.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

2 thoughts on “Nieuwe uitdaging vanaf oktober”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *