Airborne Wandeltocht

Komende zaterdag is het weer zover! Dan is er voor de 61ste keer de Airborne Wandeltocht. Het grootste eendags wandelevenement van Europa. Wij (Marcel, Wouter en Tamara) doen dit jaar voor de derde keer mee. We lopen samen met Jose natuurlijk en een vriendin van Jose, haar man en dochter. Dit jaar loopt ook Oma uit Balk mee. Het belooft dus een gezellige boel te worden.


UPDATE: de vriendin heeft helaas niet meegelopen, het dochtertje was ziek. Desondanks hebben we hem uitgelopen!

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *