Windows Vista Gadget

Tijdens de DevDays in de RAI heb ik een sessie gevolgd over het maken van Windows Gadgets. Dat zag er allemaal zo simpel uit, dat moet ik ook kunnen. Zo gezegd zo gedaan, voor de SDC heb ik daarom een Windows Vista Gadget gemaakt. Deze gadget doet bijna hetzelfde als de DevDays gadget. NB ik heb ook veel van deze gadget geleerd [:D]Het eerste gedeelte geeft aan hoe de gadget er uit ziet op de Windows Sidebar.
Het tweede gedeelte toont de zogenaamde flyout, als je op de tekst klikt.
Het derde gedeelte laat zien hoe de gadget kunt undocken van de Windows Sidebar.


De Gadget is te downloaden op mijn download site.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *