Een nieuwe motor

Sinds afgelopen zaterdag ben ik de trotse bezitter van een Honda CBF 1000. Yep, dat betekent dat de Honda Shadow niet meer van ons is. Deze machine reed geweldig, maar ik wilde toch iets meer een toermotor en de CBF 1000 is dat. Nadat ik hem zaterdag heb opgehaald, heb ik natuurlijk gelijk wat kilometers gemaakt.


Marcel's CBF 1000


Is het geen plaatje? Een mooie rooie duivel, bijna dezelfde kleur als mijn auto.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *