Derde kerstdag heb ik meegedaan aan de derde kerstdag loop in Arnhem. Ik heb de 7 kilometer afstand gelopen. Best knap, voor iemand die 24 weken geleden 20 kilo te zwaar was en 6 weken geleden na een 0,5 kilometer hardlopen totaal buiten adem was.

Overige statistieken:
Afstand: 7,88 
Tijd: 42,52 
Gemiddelde snelheid: 5,26 (min/km)
Calorien verbrand: 652

De volgende wedstrijd zal februari/maart zijn en natuurlijk langer (12 km).

EDIT: de volgende loop zal zijn 17 februari 2007 en ik ga dan voor de 12 km.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *