Yep, ik heb ze. Ik heb de schoenen gekocht, die behoren bij mijn Nike+ iPod gadget. Hele mooie Nike+ Air Moire White/Blue, nog nergens te koop behalve dan in Amsterdam en Rotterdam. Natuurlijk heb ik ze vanavond gelijk uitgeprobeerd, blijkt de afstand die ik normaal loop ruim 4 kilometer te zijn. Het dingetje in je schoen moet dus echt horizontaal liggen, anders meet hij niet alles goed.

Nike+ schoenen

Oja, ik heb er ook een strakke renbroek en shirt bijgekocht. Nu lijkt het net echt 😉 Aan de uitrusting kan het dus niet meer liggen.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

2 Thoughts on “Hardlopen (3)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *