Op dit moment doe ik een heel aardig project. Voor een kantoor in Dublin van een bank in Nederland doen we een project om het inbound proces van dit kantoor te automatiseren. Dit doen we met spullen van Captaris (www.captaris.com). Captaris levert een document management tool en een Workflow toepassing. Wij zorgen voor de uitvoering van het project en het programmeren van de Workflow oplossing.

Het leuke van dit project is dat het heel internationaal is. Gisteren moest ik een demo geven aan alle ander gelijksoortige kantoren van die bank in de wereld. Natuurlijk, in deze technologie tijd, kom je dan niet bij elkaar, maar doe je dat via een conference call en het delen van applicaties. Via webex (www.webex.com) werd dit gefaciliteerd. Erg wennen hoor, want je ziet de mensen niet.

Ik laat jullie wel weer horen in de toekomst.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *