Leuk spul dat Nike+ iPod apparaat! Als je een aantal workouts gedaan hebt, dan kun je in iTunes deze bekijken en de deze (in mijn geval indrukwekkende resultaten) versturen naar je eigen plekje op de Nike+ site. Erg leuk! Zie de plaatjes.
Nog iets leuks. Vanavond heb ik een hele lange run gemaakt, als beloning feliciteert een bekende hardloper je aan het eind met je beste resultaat. Naast een lange run met muziek, krijg je ook nog complimenten van je coach.

Nu nog de echte Nike+ schoenen.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

2 Thoughts on “Hardlopen en iPod (2)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *