YES! Het is er! Lego heeft een nieuw product en de grap is dat je het met C# / .Net kunt programmeren. Hier alvast een paar foto's, meer informatie volgt als ik er lekker mee gespeeld heb.

 

Meer foto's staan in het foto album onder Marcel's Blog Foto's

UPDATE: Gisteren heb ik de Robot verder afgemaakt en aangesloten op de computer om te kijken naar de bijbehorende software. Erg grappig, de overige bouwmodellen staan op de CD en daar staat ook de uitleg over hoe de Robot verder te programmeren. Volgende project is een lopende Robot.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

One Thought on “Lego Mindstorm”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *