Onverwachts hadden we kaartjes voor de laatste wedstrijd American Football van de Admirals in de ArenA op zaterdag 20 mei.
Met z'n vieren zijn we gaan kijken naar de wedstrijd. Wouter vindt het een leuk spel, al schrok hij wel steeds van de kanonnen die worden afgevuurd als er een touch down is gemaakt door de Admirals. Tamara kan het spel niet zo goed vatten. Maar ze kijkt haar ogen uit naar alles wat er verder in het stadion gebeurt. Vooral de cheerleaders ziet ze helemaal zitten. Van haar mogen ze wel wat meer dansen.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *