Hoe kom je er op zul je denken. Ja, dat weet ik ook niet, maar het bestaat echt. Minirijden. Oftewel rijden in een mini.


Met Omnext gingen we zaterdag met zo’n 40 man op pad naar Uddel. Om half twee verzamelde we in restaurant Uddelmeer. Daar staan 17 mini’s op ons te wachten. We gaan een route rijden die is uitgezet op papier. We moeten via het bolletje-pijltje systeem de route af gaan leggen. Met z’n twee in de mini. Minibar achterin gevuld met je raad het al miniblikjes en minimarsen en minitwixen gaan we op weg. De eerst 20 km gaat vlot. Bij de eerste stop moeten we een puzzel oplossen. Dat lukt ons helaas maar ten dele. Daarna op weg voor de volgende 30 km. We stoppen bij een hotel in de buurt van Nunspeet. Daar worden we getrakteerd op een heerlijke high tea. Helemaal niets mis mee dus. Na een pauze van een klein uurtje gaan we weer op weg. Deze etappe is maar heel klein. Een kilometer of 10. Daar aangekomen moeten de bestuurder geblinddoekt een slalom traject afleggen. De bijrijder loopt naast de auto mee en geeft aanwijzingen. We doen het helemaal niet zo heel erg slecht. Met een tevreden gevoel gaan we weer op weg. De laatste etappe. Om even over half zes zijn we terug bij het restaurant waar ons een lopend buffet wacht.


We hebben ons erg vermaakt. Foto’s volgen later.


Mocht je meer willen weten: www.miniclassictour.nl

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *