Afgelopen dagen ben ik bezig geweest met het maken van een MSI voor een product van een klant van ons. Tjonge, tjonge, ik begrijp nu waarom er een markt is voor Wise, InstallShield, MSI Builder en allerlei aanverwante public domain pogingen.
De standaard mogelijkheid van Visual Studio is leuk voor een vlug setupje, maar je moet niet teveel willen.

Ik denk dat ik hier maar eens een artikel over ga schrijven. Hmmm.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *