Ken je de situatie dat je eigenlijk in je applicatie een soort van Wizzard wilt hebben? Zo eentje, maar dan zonder de welkoms pagina, de license pagina etc? Gewoon omdat je je gebruiker wilt helpen bij het maken van de juiste keuze of hem/haar wilt begeleiden in het proces?
Een dergelijke versie kon ik niet vinden op het net. Daarom heb ik hem maar zelf gebouwd. Ik heb er wel een Welkoms pagina en License pagina aan toe gevoegd, maar meer om de mogelijkheden te testen van mijn Wizzard page. Primair zou de Wizzard begeleiding van de gebruikers moeten zijn.
Ik ben nog bezig om de Code iets op te poetsen. Maar als je interesse hebt, dan hoor ik het graag.


 
Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *