Cool Tool voor Visual Studio 2005

GhostDoc is een heel aardig tool voor Visual Studio. Je weet, dat gold ook voor de vorige versies van Visual Studio, dat als je boven een methode of functie de regel begon met drie /, je automatisch een stuk kreeg om documentatie te schrijven. Veel mensen deden dit niet eens, dat weet ik ook wel. En als je het al deed, dan hield het documenteren al snel op bij de naam van de functie. Dat weet ik ook.


Zou het dan niet aardig zijn om dat te laten doen of ten minste iemand een goeie gok te laten doen? Precies dat dacht ik ook.


Kijk eens op onderstaande site. Dit tool kan het. O ja, er is ook een Visual Studio 2003 variant.


 


Happy Documenting!!http://www.roland-weigelt.de/ghostdoc
Een ghostwriter is een schrijver die schrijft onder andermans naam, op diens verzoek. De publicatie verschijnt als ware het van de opdrachtgever.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *