SINTERKLAAS IS IN NEDERLAND!

Joepie!!! Dat betekent dat ik mijn schoen mag zetten!!!
Gelukkig hebben Wegwijs en Hoofd Piet Sinterklaas toch nog in Sneek teruggevonden.
Ik moet er niet aan denken, wat er met mijn kadootjes gebeurd zou zijn
als Wegwijs en Hoofd Piet met de Pakjesboot terug naar Spanje waren
gevaren.

Ik kan niet wachten tot ik morgen ochtend in mijn schoen mag kijken!
Gelukkig heb ik grote schoenen, dus laat maar komen die grote kadoos!
😉

UPDEET:
Yes! Er zat iets in mijn schoen! Het nieuwste spel van Harry Potter voor de X-Box! Joepie!

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *