Dit is een geweldige film! Wellicht ken je de figuurtjes van Televisie. Het gaat altijd over een man met zijn hond. De man denkt heel slim, maar zijn hond zorgt dat alles goed blijft gaan. Deze speelfilm van de twee is erg leuk en bovendien erg grappig!
En dat terwijl je zou denken dat de gebruikte techniek achterhaald is, de figuurtjes zijn van klei. Dit maakt de film tijdrovend om te maken. Toch ook wel grappig hoor, dat je de vingerafdrukken van de makers van de film op de neus van bijvoorbeeld Gromit kan zien.“It’s ‘vege-mania’ in Wallace and Gromit’s neighborhood, and our two enterprising chums are cashing in with their humane pest-control outfit, “Anti-Pesto.” With only days to go before the annual Giant Vegetable Competition, business is booming, but Wallace & Gromit are finding out that running a “humane” pest control outfit has its drawbacks as their West Wallaby Street home fills to the brim with captive rabbits. Suddenly, a huge, mysterious, veg-ravaging “beast” begins attacking the town’s sacred vegetable plots at night, and the competition hostess, Lady Tottington, commissions Anti-Pesto to catch it and save the day. Lying in wait, however, is Lady Tottington’s snobby suitor, Victor Quartermaine, who’d rather shoot the beast and secure the position of local hero-not to mention Lady Tottingon’s hand in marriage. With the fate of the competition in the balance, Lady Tottington is eventually forced to allow Victor to hunt down the vegetable chomping marauder. Little does she know that Victor’s real intent could have dire consequences for her …and our two heroes.” (Dreamworks)


“De jaarlijkse groentewedstrijd wordt bedreigd door konijnen. Konijnen zijn tenslotte gek op groentes, en ze komen natuurlijk gretig af op de schitterende courgettes, pompoenen, komkommers, bloemkolen en watermeloenen die meedingen in de competitie. Gelukkig hebben Wallace en Gromit daar iets op gevonden. Zij hebben een waarschuwingssysteem opgezet dat de volkstuinen en kassen van de deelnemers aan de wedstrijd prima beschermd. Totdat er plotseling een gigantisch, verbluffend vraatzuchtig konijn komt opdagen, waar zelfs Wallace en Gromit geen antwoord op hebben. Of misschien toch…. ” (Belbios)


We hebben ook een X-Box spelletje van die twee en die is net zo leuk.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *