Het is eindelijk zover, afgelopen dinsdag werd hij afgeleverd! En wat ziet hij er mooi uit. Styling kennen ze bij Apple wel.
Bij Microsoft beginnen ze dat ook te leren kijk maar naar XBOX 360.
Maar goed dit stukje schrijf ik op mijn MAC, leuk he. Een aantal tools van de DasBlog site werken dan niet meer, maar er draait dan ook geen .NET op deze Apple. Binnen kort laat ik wel een mooie screendump zien met uiteraard een VPC met Windows XP 😉

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *