Na een korte nacht en gemakkelijke vlucht zijn we op Tenerife aangekomen. Het is gelijk best warm, zo´n 25 graden. Het was voor Tamara en Wouter de eerste keer in een vliegtuig, ze vonden het geweldig! Het lijkt net een bus met heel veel meer zitplaatsen. Alleen een bus maakt meer bewegingen en je ervaart meer snelheid
Het Hotel heeft wel vier zwembaden, we hebben er al twee geprobeerd!

Hier kunnen we wel wennen hoor! Eten en drinken zoveel als we willen!!
Jammer dat jullie het slechte weer tegemoet gaan 😉

UPDATE:
Vanmorgen was het een beetje bewolkt hier, maar al wel een heerlijke temperatuur. Nu staat het zonnetje heerlijk aan de onbewolkte hemel. We hebben heerlijk allemaal in het zwembad gelegen en gezwommen. Het lukt redelijk om een kleurtje te krijgen, wel moeten we goed opletten op verbranden. Al die witte lijven hebben daar heel gemakkelijk te neiging toe.

UPDATE 2:
Sinds gisteren hebben we de beschikking over een auto. Aangezien we met 6 personen zijn, moest het een grote auto zijn. Dus is het een Mini Van geworden, het lijkt bijna een touring car! En ik chauffeer de familie over dit eiland met mijn uitstekende gevoel voor richting en route (in Nederland gebruik ik niet voor niks een Navigatie systeem 😉 ). Vandaag zijn we naar het Loro Park geweest. Een geweldig mooie dierentuin met een erg mooi aquarium, een dolfijnenshow, een zeeleeuwen show en een papagaaien show. Zeer de moeite van het bezoeken waard.
Gisteren zijn we naar het topje (bijna dan) van de vulkaan gereden, via smalle bergweggetje en langs diepe afgronden. Mijn schoonmoeder zag wat wit om de neus, maar ze heeft het overleeft ;-). Vandaag zijn we via een zelfde weg naar het Loro Park gereden, daar was ze niet blij mee. Ze reed terug toch liever honderd kilometer (iets minder) om via de snelweg.
UPDATE 3:
We zijn weer terug. Eergisteren zijn we nog naar het Aguapark geweest. Op zich een mooi park maar erg duur. Helaas verliep de dag iets anders dan gepland. Jose had de avond en nacht ervoor last gehad van diaree en overgeven. Hierdoor begon ze al een beetje gammel aan de dag en in het park werd het niet beter. Uiteindelijk is ze met een ziekenauto naar een ziekenhuis gebracht. Daar heeft ze een infuus gekregen. Gelukkig gaat alles weer goed.

We zijn weer thuis de vakantie is voorbij :'(

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *