Wat een geweldige film! Dit is nu de zoveelste Comic, die het witte doek ziet. Eerder waren daar natuurlijk al Batman en Spiderman, de Fantastic Four is daar nu ook aan toegevoegd. Er zit erg veel humor in deze film.

Tijdens een ruimtevaartexpeditie worden de astronauten getroffen door een geheimzinnige kosmische straling, die hen voorgoed verandert. Reed Richards (Mr. Fantastic) kan zijn lichaam uitrekken; Susan Storm (Invisible Woman) kan niet alleen zichzelf onzichtbaar maken, maar ook dingen om haar heen; Johnny Storm (Human Torch) kan vuur uit zijn vingertoppen schieten en vlammen afweren; en Ben Grimm (The Thing) is een afzichtelijk, maar ijzersterk monster met een goed gevoel voor humor. De Fantastic Four geven Dr. Doom ervan langs en bewijzen dat 4 een beter getal is dan 1…. (bron: www.belbios.nl)

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *