Vandaag is WTTI geboren. WTTI is een tool om een soort van stress testen te doen op ASPX websites. Je kunt een sequence van WebRequesten met eventuele wachttijd opvoeren en deze sequence een aantal keren laten uitvoeren. Hierbij wordt dan de begin tijd van het request en de eind tijd van de response bepaald en gemeten. Deze twee getallen worden van elkaar afgetrokken en opgeslagen in een bestand. Hoe vaker je de applicatie start op meerdere PC’s, hoe beter je een soort stress test doet. De applicatie is zowel interactief als via de commandline te starten.
Ik zal morgen een plaatje bijvoegen.


Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *