Zojuist een hele avond besteed aan het installeren van Windows Vista, overigens zegt de Beta nog gewoon bij het opstarten Longhorn. Maar dan heb je ook wat! Het ziet er allemaal best leuk uit, hoewel het in een VPC niet snel draait. Laten we het er op houden dat we te maken hebben met een Beta 1 en dat daar vast nog heel veel debug zooi in zit. Ik zal mijn VPC nog meer memory moeten geven denk ik, 768Mb was nog niet genoeg.

Hier een paar Screenshots (save as geeft nog een beter beeld):Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *