Hoewel deze film niet lang duurt maar anderhalf uur, is het wel een hele geweldige film! Van de makers van Shrek en Sharktale.

Alex de Leeuw is de koning van de stadsjungle, de hoofdattractie van New Yorks Central Park Zoo. Hij en z’n beste vrienden Marty de Zebra, Melman de Giraf en Gloria het Nijlpaard brengen hun hele leven al door in paradijselijke gevangenschap, inclusief overdadige maaltijden en een eigen uitzicht op ‘t park.
Voor Marty is goed niet goed genoeg en hij laat nieuwsgierigheid de overhand krijgen. Met hulp van wat bijdehante pingu├»ns weet hij te ontsnappen om de wereld die hij heeft gemist te gaan ontdekken. Alex, Melman en Gloria gaan hem achterna, maar voordat ze in de stad uit de band kunnen springen worden ze gegrepen, in kisten gepakt en naar Afrika verscheept door goed bedoelende mensen die denken dat ze bevrijd moeten worden van de stress van het New Yorkse leven….
(info www.belbios.nl)Van DreamWorks komt in de herfst ook de film Wallace and Grommit. Dat lijkt ons erg leuk, want we hebben ook het X-Box spelletje. In de bioscoop in Ede hoorde we ook dat DreamWorks bezig is met Shrek 3.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *