Het was een geweldig concert! De muziek van U2 is al goed, dus hoe kan het concert dan slecht zijn. Op een gegeven moment speelde The Edge vier tonen op zijn gitaar. Bono vertelde dat The Edge geen mens was, maar een ruimtewezen. De vier tonen stonden voor woorden en volgens Bono was dat: Ik Hou Van Holland.
De teksten van U2 zijn sowieso al doorspekt van politieke meningen. Op de grote schermen hadden ze van alle tekens van de verschillende geloven het woord Coexist gemaakt. De C van het Islamitische Geloof, de X was de ster van het Joodse geloof en de T van de Christelijke geloven. De tekens zeggen het al, nu de mensen nog 😉


Dit is nu de derde keer in het afgelopen anderhalf jaar dat ik naar een concert ben geweest. De eerste keer was naar Simon en Garfunkel, de tweede keer naar Madonna en nu naar U2. Het is wel gaaf hoor als zo’n heel stadion alle liedjes meezingt. En wat deint de Arena als iedereen op de tribune springt, je zou er zeeziek van worden.
Vertigo Out of Control Electric Co.
Elevation New Year’s Day Beautiful Day
I Still Haven’t Found What I’m Looking For City of Blinding Lights Miracle Drug
Sometimes You Can’t Make It On Your Own Love and Peace Sunday Bloody Sunday
Bullet The Blue Sky Running to Standstill Pride In the Name of Love
Where the Streets Have No Name One  


Toegift 1 Toegift 2
Zoo Station All Because of You
The Fly Yahweh
With or Without You Vertigo
Klein filmpje van het concert(2,65 MB)

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *