Sinds vandaag weten de kinderen waar we met vakantie naar toe gaan. In de zomervakantie zijn ze twee weken bij mij en José. En de tweede week gaan we naar de Canarische Eilanden. We zullen dan verblijven op het eiland Tenerife. Opa en Oma Oosterbeek gaan ook gezellig mee.
Lekker spannend! Want we gaan weer (vorig jaar gingen we naar Euro Disney in Parijs) naar het buitenland en we moeten daarvoor 5 uur vliegen!

Nog twee maandjes wachten en dan begint het feest! Genoeg tijd dus om een paar woorden Spaans te leren.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *