About Marcel Meijer

Al meer dan 20 jaar begeeft Marcel Meijer zich in de wereld van de ICT. Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT.

Marcel is de eigenaar van en werkt voor JOEP-IT bv. Hij (Linkedin) is een handson IT Consultant en kan ingezet worden in een breed scala aan functies: Enterprise Architect, interim IT manager, Technology Advisor, Teamlead, CTO, CTO Advisor etc.

In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network http://www.sdn.nl). Bij de SDN is hij verantwoordelijk voor het regelen van sprekers voor de SDN Events (SDE), het regelen/redigeren van artikelen voor het SDN Magazine, medeverantwoordelijk voor de eindredactie van de hardcopy en digitale magazines en de inhoud van de SDN Conferences.

Zijn hobbies zijn kennis opdoen, gadgets en vakantie. Hij heeft inmiddels drie marathons (New York, Rotterdam en Berlijn) gelopen en hij heeft nu plannen om de Alp d’Hueze te bedwingen met de fiets.

Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Marcel Meijer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *