Microsoft Azure Websites Backup

Als je een Microsoft Azure Website hebt gemaakt, dan kun je deze nu ook regelmatig en automatisch laten backuppen. In deze backup routine kun je ook de bijbehorende database of linked resources meenemen.

25-5-2014 15-41-36

25-5-2014 15-41-51

Dit maakt Microsoft Azure websites nog interessanter om te gebruiken.

This entry was posted in Cloud, DotNetMag, Microsoft Azure, Micrsosoft Azure, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *