Windows Azure Role more status info

In een vorige post vertelde ik al over de verbeteringen op de Windows Azure portal. Ook zijn de statussen tijdens het starten van de verschillende instanties duidelijker en beter. Bij een status wijziging wordt de portal vanzelf gerefresht.

rolestatus01

rolestatus02

rolestatus03

Erg handig.

This entry was posted in Microsoft Azure, Micrsosoft Azure, Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *