Windows Azure is Multi Language

Op verschillende events beweert Microsoft altijd dat Windows Azure Multi Language is, of ze zeggen dat Java a first class citizen of Windows Azure is. Dit gedeelte van de website laat zien dat het inderdaad waar is.

multilang1

En als je afvraagt wat OTHERS betekent, C++ of Python of iedere programmeer taal die maar kunt bedenken.

This entry was posted in Cloud, DotNetMag, Microsoft Azure, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *