Note to Self 3

Als je aan een Windows Azure project een Startup Task wil toevoegen, let dan op het volgende. Als je vanuit Visual Studio een nieuw tekst bestand toevoegt, dan worden er aan het begin van het bestand een UTF8 byte order mark geplaatst. Oplossingen zouden kunnen zijn: maak het bestand bijv Startup.cmd aan met Notepad en voeg hem daarna toe of begin het cmd bestand altijd met een REM statement.

image

This entry was posted in Cloud, DotNetMag, Microsoft Azure, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *