Note to Self 2

ReportViewer in een Azure webrole gebruiken. Je hebt dan referenties naar de volgende assemblies nodig: Microsoft.ReportViewer.Common en Microsoft.ReportViewer.WebForms. Zorg er dan wel voor dat de properties van deze assemblies “Copy Local = true” hebben. Daarnaast verwijzen deze assemblies weer naar assemblies die in de GAC staan, deze zul je ook aan je project moeten toegevoegen. Dat zijn: Microsoft.ReportViewer.DataVisualization en Microsoft.ReportViewer.ProcessingObjectModel.

clip_image001

This entry was posted in Cloud, DotNetMag, Microsoft Azure, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *