Note to Self 1

Als je in een project assemblies gebruikt die in de GAC staan en je zet hiervan de property “Copy Local “ op true, dan worden deze niet uit de GAC gehaald. Je zult ze dus zelf uit de GAC moeten halen en aan je project moeten toevoegen als content. Vooral van belang bij Windows Azure oplossingen.

clip_image002

This entry was posted in Cloud, DotNetMag, Microsoft Azure, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *