Software Development Conference 2010

Op 25 en 26 oktober is het weer zover, voor de 19de keer zal de SDN (Software Development Network) haar befaamde SDC organiseren. Deze keer in iets ander jasje. Dit jaar zijn het 7 verschillende Conferenties onder 1 dak met voor elk wat wils!

Kijk op www.sdn.nl/sdc voor meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven. Het programma zal daar ook te vinden zijn.

sdclogo

Tot 25 oktober!

This entry was posted in .NET, DotNetMag, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *