Outlook Social Connector for Facebook

Sinds de release van Outlook 2010 zijn we bekend gemaakt met het fenomeen Social Connector. Deze was er voor SharePoint sites en Linkedin. Maar nu is er ook een connector voor Facebook bij gekomen.

connector2connector3

En tussen alle updates op LinkedIn, nu ook de updates vanuit Facebook.

connector1

Bevriend worden met een van je contacten via Facebook is heel gemakkelijk. Als je kiest voor Facebook uit het eerste plaatje, dan wordt je vanzelf doorgerouteerd naar de Facebook site en wordt je aan je contact gekoppeld.

De Social Connector for Facebook/LinkedIn/SharePoint is hier te downloaden; hij is er zowel in een 32 bits als een 64 bits variant.

This entry was posted in #O2010NL, DotNetMag, Gadget, Office 2010, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

4 thoughts on “Outlook Social Connector for Facebook

  1. De linkedin social connector is er jammer genoeg alleen voor 32 bits Office. Ik hoop dat hij er ook snel komt voor de 64 bits variant. (Of heb ik iets gemist?

  2. Zelf gebruik ik voor Outlook 2007 de add-on xobni
    Heeft ook social integratie, en vele andere features.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *