Windows Azure

Vandaag in de keynote van Microsoft Wordwide Partner Conference is bekend gemaakt dat samen met een aantal hardware leveranciers Azure Appliance beschikbaar komt. Daarmee ontstaat de mogelijkheid voor een om premises Cloud te hebben. Daarvoor heb je dan wel specifieke hardware nodig.

Erg handig! Het is nog gelimiteerd, maar ik ben benieuwd naar de resultaten.

This entry was posted in .NET, Cloud, DotNetMag, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *