Microsoft Touch Pack for Windows 7

Als je in het bezig bent van een touch of Table PC met Windows 7, dan is het zeker aan te raden om Microsoft Touch Pack for Windows 7 te downloaden (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b152fadd-82e4-4ddb-a46a-aebe49944428&displaylang=en).

touchpack1 touchpack2

touchpack3

Na installatie heb je de beschikking over een aantal applicaties die bekend zijn van de Surface. Zoals de Surface Collage en Surface Globe. Erg leuk en voor Gadget freaks een prima manier om andere de ogen uit te steken.

touchpack4

Ook wordt er een shortcut naar Bing Maps gemaakt. Deze is ook met Touch te bedienen ookal draait het in een browser; inzoomen, roteren etc.

touchpack5

Er is ook een framework om zelf Touch applicaties te maken. Daarover later meer.

This entry was posted in DotNetMag, Gadget, SDN, Windows 7 by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *