Don’t do it again, maar…

Heel vaak hebben José en ik gezegd: “Been there, done that, don’t do it again!”. Maar toch zijn we op 1 april 2010 in besloten kring getrouwd. Zaterdagavond 10 april vieren we dit in kleine kring met familie en vrienden.

 blogjenm blogjenm2

This entry was posted in Prive by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

7 thoughts on “Don’t do it again, maar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *