SharePoint 2010 en Office 2010 Release datum bekend

De officiele release datum van SharePoint en Office 2010 is bekend. Op 12 mei 2010 zullen beide producten gereleased gaan worden. Wil je meer informatie over SharePoint of Office kijk dan op deze website http://bit.ly/bNWGKO, daar kun je informatie vinden van en door mensen uit de community.

This entry was posted in Office 2010, SDN, SharePoint by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *