Word 2010 Zoeken

Het zoeken in Word documenten is met de komst van Office 2010 aangepast. Nu krijg je op 3 verschillende manieren je resultaat te zien. In de resultaten zie je de context van je zoek term. Bij de eerste in de tekst, bij de tweede in welk hoofdstuk/paragraaf en bij de derde op welke pagina.

Word2010Zoeken1  Word2010Zoeken3 Word2010Zoeken2

Dat maakt het toch allemaal weer een stuk makkelijker.

This entry was posted in #O2010NL, Office 2010, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *