Call for speakers: 3rd Dutch Code Camp

Op 21 november 2009 organiseren de SDN, de dotNED User Group en VBcentral.nl samen de derde Nederlandse Code Camp. Een unieke dag, voortkomend uit een unieke samenwerking. Kenmerkend aan deze dag is, dat het een evenement is dóór ontwikkelaars en vóór ontwikkelaars!

We zijn op zoek naar collega ontwikkelaars die het leuk vinden om ook een sessie voor hun rekening te nemen. Er is ruimte voor de meer traditionele sessies, maar bijvoorbeeld ook voor Chalk & Talk sessies. In principe is zijn de mogelijke onderwerpen zeer divers en worden door ons op voorhand niet beperkt. Ben jij geïnteresseerd om ook een sessie te doen? Laat het ons weten! Ook als je geen of nog niet zoveel sprekerservaring hebt ben je meer dan welkom. Indien je dat wilt willen we je hier best mee helpen.

Het evenement vindt plaats in Rotterdam en meer informatie kun je vinden op de Code Camp website:www.codecamp.nl

We zien graag jouw sessievoorstel tegemoet! Stuur deze zo snel mogelijk naar: andre@obelink.com.

Een lijstje van onderwerpen waar deelnemers ondermeer om vragen:

 • Architectuur/Design patterns
 • Frameworks
 • Surface
 • .NET 4/3.5
 • Visual Studio 2010
 • VSTS
 • Open Source
 • SharePoint
 • ASP.NET/MVC/Web development/Silverlight
 • Windows 7
 • iPhone
 • DNN
 • VSTO
 • LINQ
 • SQL Server 2008
 • Geneva
 • BizTalk
 • Windows Presentation Foundation
 • Windows Communication Foundation
 • Windows Workflow Foundation
This entry was posted in .NET, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *