Visual Studio 2010 Beta 2

Sinds gisteravond is Visual Studio 2010 Beta 2 beschikbaar voor MSDN leden. Vanaf woensdag is deze voor iedereen te downloaden. Vannacht na de eerste dag van SDN Conference heb ik de software gedownload en vanmorgen gelijk geinstalleerd. Hierbij de eerste indrukken van VS2010. Binnenkort zal ik meer laten zien.

startup

Het opstart scherm is geheel aangepast.

about

Kennelijk is de Beta 252 dagen valide en komt dan de RTM?

 icon taskbar

Ook de icoontjes zijn aangepast. Bij Beta 1 was het nog gelijk aan de vorige versies van Visual Studio.

newproject 

Wat in Beta 2 wel gewijzigd is en nog niet in Beta 1 zat, zijn de projects voor Office en SharePoint. Goed om te zien, dat er al SharePoint 2010 en Office 2010 staat.

Later meer!

This entry was posted in .NET, SDN, Windows 7 by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *