TFS 2010 Beta 2

Goed zeg! Zojuist heb ik Team Foundation Server 2010 Beta 2 geinstalleerd. Dat gaat snel en eenvoudig. En ik heb het gewoon op mijn gewone werkstation geinstalleerd. Dus niet op een Server, maar gewoon op mijn Client pc met Windows 7. Daar heb ik SQL server 2008 op geinstalleerd en dat is de data tier van mijn TFS.

tfsweb

tfsadmin

Mooi he, al dat nieuwe spul.

This entry was posted in .NET, SDN, VS2010, Windows 7 by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *